kolmapäev, 31. august 2011

Töine päev pealinnas.

Esmalt pean enda kiituseks märkima, et oman suurepärast ajaplaneerimise oskust. Päev Tallinnas oli planeeritud peaaegu minutilise täpsusega ja kõik laabus suurepäraselt.
Eile toimus LoovEesti projektis osalevate manageride esmane kohtumine. Tutvusime meeskonnaliikmetega, jagati teadmisi ja tutvustati esimesi konkursi läbinud projekte. Meeskond oli häälestatud väga positiivselt. Seoses projektide konkursi pikenemisega pakuti ka manager`idele võimalust tulla 09. septembril hindamiskomisjoni. See on suurepärane võimalus juba valitud projektide eestvedajatega silmast silma kohtuda. Enam infot antud teema kohta leiab:
http://www.looveesti.ee/uudised/looveesti/1306-virtuaalse-tootearenduskeskkonnaga-liitunud-saavad-personaalse-manageri.html
Edasi ootas kohtumine EENA (Eesti Ettevõtlike Naiste Assotsatsiooni) presidendi ja nende ettevõtlusklubi eestvedajaga. Pärnus on viimasel aastal igakuiselt kogunenud Pärnumaa Ettevõtlike Naiste Ümarlaud. Sellega sesoses tekkis mõte, et huvilistele võiks anda võimaluse juba rahvusvahelisemaks klubiks kujuneda. Olen võtnud endale ülesandeks see klubiline tegevus Pärnus taaselustada. Ettevõtlike naiste võrgustik annab suurepärase võimaluse omavahelisteks kontaktideks nii Eestis kui välismaal. Arutasime tegevusi ja ideid kuidas meie edasine areng Pärnus saaks toimima. Oli tunda, et see pakkus huvi mõlemale poolele.
Päeva lõpetas arutelu nädalavahetusel Pärnus toimuva Jüri Jaansoni Kahe Silla ürituste sarjal osaleva Käi Jala! meeskonnaga. Andsime veel viimast lihvi meie osalemisele laupäevasel Rahvaspordi Laadal, ootame kõiki huvilisi meie tervisetelki! Tervisetelk asub Port Arturi platsil, Pärnus.
Lõpetuseks tahan mainida, et tihedas ajagraafikus leidsin võimaluse lõunatamiseks Nordic Hotel Foorum`i restoranis Monaco, kus sain meeldiva maitseelamuse. Tänud võõrustamise eest, pr toitlustusjuht!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar