pühapäev, 11. märts 2012

Ei piisa teadmistest, teadmisi tuleb ka rakendada. Ei piisa vaid tahtmistest, tuleb ka vastavalt tegutseda. /J.W.Goethe/

Kiitus Ettevõtlikele Naistele Raplamaal! Eile korraldasid nad juba VI Ettevõtlike Naiste päeva, mis sel korral kandis nime "Loo enesele positiivne aasta". Päeva eestvedajad Anneli ja Silvi olid kokkupannud suurepärase päevaprogrammi. Esimesena alustas Ingmar MADist, kes esmalt tegi lühikese teoreetilise ülevaate meeskonnatöö käivitamisest ning lõpuks kulmineerius, see väga atraktiivse praktilise ülesandega.
Kohal oli palju Raplamaa ettevõtjaid naisi, kes oma toodangut pakkusid. Värvikamad neist olid kübarate valmistaja Marge ning värviliste naiselike kummikute maaletooja Heidi. Meeleoluka päeva lõpetas kaasakiskuv Improteater. Isiklikult sain luua palju uusi kontakte ning loodetavasti võrgustik Pärnu ja Raplamaa naisettevõtjate vahel tänu minu kohalolekule vaid rikastub tulevikus.
Õnneks jagub ettevõtlikust ja aktiivsust ka Pärnusse. Juba mõne aja pärast kogunevad BPW Pärnu klubi liikmed Mahediku kohvikusse, kus tänaseks külaliseks on Tiiu Kamdron. Tiiu on lõpetanud Tartu Ülikooli psühholoogina ja ennast täiendanud grupitöö alal. Tänane ettekanne keskendub põhiliselt inim- ja grupi suhetele.


 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar