kolmapäev, 28. märts 2012

Kaks päeva maakonnas.

On siiralt hea meel tõdeda, et kui kogu meedia väidab, et valitsus on väsinud, siis tänase valitsuse liige leiab oma ülitihedas ajagraafikus võimalust külastada piirkonda, kust sai mandaadi viimastel Riigikogu valimistel. Olen kaks viimast päeva tuuritanud kultuuriminister Rein Lang`iga Pärnu maakonnas. Selline ministri ettevõtmine on üllatanud ka kohalikke vallajuhte. Tegemist ei ole valimiskampaania ajaga vaid minister tuleb külla ja kuulab, selgitab ja kaasab inimesi erinevatesse aruteludesse. Kuidas ma saaks peale seda väita, et liberaalid ei hooli inimestest?
Eks viimasel ajal võimendub järjest enam, et sotsid hoolivad, sotsid muudavad, sotsid on head aga miks ei räägita sellest, et kui sotsid tulevad võimule, mis sellega kaasneb? Kõik siin elus ei ole must ja valge.
Täna lõppes pidulikult Linnakodaniku majas projekt "Pärnu kaasab planeerimisse". Osalejatele väljastati projekti läbimist tõendavad tunnistused ning Pärnu linnapea kinnitas, et koostöö erinevate linnaosade seltsingute vahel saab tulevikus kindlasti toimima. Mai Seltsing plaanib kindlasti oma ringkonda kaasata ka uusi huvilisi, kellele on elukeskond linnas väga oluline ning kes on valmis selle parendamiseks ka ise käed külge lööma.
http://www.parnupostimees.ee/789740/parnu-tuleviku-kujundajad-saavad-tunnistuse/

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar