neljapäev, 6. oktoober 2011

Tegusad päevad ettevõtlusnädala raames.

Eile said üle pika aja kokku Reformierakonna pereklubi mõned liikmed. Mul on väga hea meel, et pereklubi leidis endale uue ja väga asjaliku eestvedaja. Juba oktoobrikuus plaanivad noored emad ühist üritust ja sisetunne ütleb, et see saab olema põnev.
Peale kokkusaamist pereklubi liikmetega ootas uus üritus ööklubis Kassa. Seal toimus ettevõtlusnädala raames seminar "Naised ettevõtluses". Seminarile oli kogunenud ca 30 Pärnumaa ettevõtliku naist. Esimene ettekanne oli Anu-Mall Naaritsalt. Tal oli naistele jagada väga palju praktilisi kogemusi. Me kõik jätsime meelde, et ettevõtluses on oluline keskenduda - koostööle, usalduse võitmisele ja suhte loomisele/hoidmisele. Peale Anu etteastet oli minul võimalus tutvustada EENA liikumist Eestis. On tore, et meie Pärnu klubi vastu tunti huvi ja meiega liituvad üsna pea ka uued liikmed. Viimasena esines Raplamaa Ettevõtlikud Naised MTÜ eestvedaja Anneli Pärna. Ta tutvustas Raplamaa naiste tegemisi ning toimetusi. Üritustel kõige inspireerivamaks osaks sai "Julge küsida" vestlusring. Tekkis palju uusi, huvitavaid kontakte ja mõtteid koostööks. Kindlasti tuleb tänada Pärnumaa Ettevõtlus ja Arenduskeskust, et juba teist aastat järjest on selline tore ettevõtmine Pärnumaa naistele korraldatud.
Täna on aga juba uus päev ja uued toimetused. Kella 15:00ks kogunesid paljud Pärnumaa Kutsehariduskeskuse konverentsisaali. Seal tunnistati tänavusi Pärnumaa ja Pärnu linna parimaid ettevõtteid.
Tunnustati nii Pärnumaa kui ka Pärnu linna ettevõtjaid. Üllatus momente eriti ei olnud veidi kummalisena tundus mulle valik - Investeerija 2011 tiitli saanud AS Pärnu Vesi. Tegemist on linna ettevõttega. Linn on ju ise panustanud selle ettevõtte investeeringusse ja nüüd tunnustab nagu ise ennast. Rõõmu tegi, et taaskord võitis Kuldne Oaas 2011 parima toidukoha tiitli Steffani Pizza restoran. See on lausa uskumatu, kuidas nad on aastate jooksul suutnud seda positsiooni hoida! Eks see on ka auga väljateenitud, sest toidukvaliteet seal on vankumatu.
Mis jäi silma - lisaks ettevõtjatele olid kohal ka Pärnumaa valdade esimehed, rõhutan nad olidki mehed. Naisi oli üldse sellel üritusel kuidagi vähe. Miks? Peaks midagi ettevõtma?

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar